R2D2 Felállás segítő berendezés

Alapadatok:

Maximális emelés: 400-860 mm

Billentés: ~37°

Áramcsatlakozás: 230V/50Hz, 16 A

Vezérlés: 24 VDC

Szín: fehér

Terhelhetőség: 150 Kg

Leírás:

Ez a berendezés olyan emberek részére lett kifejlesztve, akiknek idős koruk, vagy magas testsúlyuk, vagy valamely betegség (pl.: izomsorvadás) következtében nem, vagy nagyon nehéz a wc-re való leülés és az onnan való felállás. A berendezés mozgása úgy lett kifejklesztve, hogy legoptimálisabb módon kövesse a tényleges emberi leülés-felállás műveletét. Az eszköz összeállítása és a wc-re helyezése egyszerű, nem igényel szakembert. Használata során a két oldalt elhelyezett ergonómiailag formált kapaszkodó nagyfokú biztonságérzetet ad. A működtetéshez nem kell elengedni a kapaszkodót, hiszen a vezérlő gombok a bele vannak integrálva. A berendezés működtetése teljesen biztonságos, az emelés, vagy süllyesztés addig működik, míg a gombot nyomvatartják. 

Az eszköz rendelhető vertikális működéssel is, ez főleg a kerekes székes felhasználók számára ideális. Ha a fix kapaszkodó zavarná a használatot, felhajtható karos kiépítéssel is kérhető. 

A többfajta ülőketartó lehetővé teszi, hogy álló, vagy fali kerámiához használható legyen. Alkalmas elektromos Bidé fogadására is. 

A termék iránt érdeklődőnek megküldünk egy méretbekérő lapot, melynek segítségével mérnökeink pontosan betervezik a megadott méretek alapján és ezzel garantált a tökéletes illeszkedés a wc helységhez.

Opcionálisan elérhető tartozékok:

Felhajtható kapaszkodók, WC ülőke, Elektronikus Bidé, fröccsenés védő, távirányító, 150 kg feletti (max 300 kg) testsúlyhoz Heavy Duty

R2DFX Felállás segítő berendezés

Alapadatok:

Maximális emelés: 400-860 mm

Billentés: ~40°; 27°; 0°

3 funkció:

- magas embereknek

- alacsony embereknek

- akik vertikális működést szeretnének

Áramcsatlakozás: 230V/50Hz, 16 A

Vezérlés: 24 VDC

Szín: fehér

Terhelhetőség: 150 Kg

Leírás:

Ennek a berendezésnek a kifejlesztésénél a legföbb cél az volt, hogy bárki meg tudja vásárolni és az otthoni használatot legjobban segítse. Törekedtünk arra, hogy a lehető legtöbb wc kerámia típushoz megfeleljen, ezért a beállíthatósága szinte minden irányban lehetséges. A kerámia magassághoz mozgatható 4 db talptartóval rendelkezik, mellyel akár 80 mm eltérés is áthidalható. A finombeállítás a talpcsavarokkal lehetséges, melyekkel kb 30 mm állítható. A wc ülőke tartó előre és hátra mozgatható 30 mm-t, míg felfele és lefel is 30 mm-t. 

3 funkciót lehet állítani, melyek a nagyobb billentési szög, de kisebb emelési magasság, vagy a kisebb billentési és nagyobb magasság, vagy pedig a teljesen vízszintes emelés.

Opcionálisan elérhető tartozékok:

Felhajtható kapaszkodó, távirányító, WC ülőke, Elektromos Bidé

BC66 Felállás segítő berendezés

Alapadatok:

Max. emelés: 460 – 820 mm

Méretek: 555 x 580 mm

Billentés: ~ 34°

Áramcsatlakozás: 230V/50 Hz, 16A

Szín: fehér

Vezérlés: 24VDC

Terhelhetőség: 150 Kg

Leírás:

Ez a berendezés szintén a idős, vagy beteg, esetleg mozgásában korlátozott emberek wc használatát próbálja segíteni. Egyszerűsége és praktikuma a fő jellegzetessége. Telepítésénél nincs szükség szerelésre. Csak be kell helyezni a wc kerámiához, bedugni a konnektorba és már használható is. 

Opcionálisan elérhető tartozékok:

WC ülőke, Elektronikus Bidé

TGH-01 Karos magasító

Ez az eszköz az egyszerűségével és a stabilitásával, valamint variálhatóságával tűnik ki.

A WC kerámiára 2 db csavarral lehet rögzíteni. A kapaszkodók gumírozott puha könyöklőkkel vannak ellátva és felhajthatóak. A visszacsapódást rugós fékek akadályozzák meg. Az eszköz nagyon stabil, nem inog. Nagyfokú biztonságérzetet ad a felhasználó számára.

Opcionálisan elérhető tartozékok:

4 cm műanyag magasító, 6 cm műanyag magasító, WC ülőke, Elektronikus Bidé

SANTIS KFT:
Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!