SANTIS KFT.

RÖVID TÖRTÉNET

2003-ban 8 európai műszaki egyetem közreműködésével létrejött egy konzorcium, aminek a feladata az volt, hogy létrehozzon egy intelligens illemhelyiséget, mely a fogyatékkal élő emberek számára a mai tudás szerinti legmodernebb és számukra legkönnyebben, legbiztonságosabban használható legyen. A mi feladatunk ebben a konzorciumban az volt, hogy az elméleti elképzelésekből és kutatási eredmények összefűzéséből a gyakorlatban is megvalósítható intelligens egységet hozzunk létre.

Az alapgondolat megtartásával, új, a piac minden igényét kielégítő termékek kifejlesztésével alakult meg a SANTIS KFT. 2005. május 10-én.

Cégünk a hazai és külföldi viszonyok között is egyedülálló tapasztalattal és képességekkel rendelkezik a fogyatékkal élőket, mozgásukban korlátozott embereket, öregeket segítő szaniter és köztéri higiéniai berendezések, eszközök tervezése, gyártása területén.


Társaságunk stratégiájának középpontjában a termékeket használó, fogyatékkal élő emberek életének megkönnyítése áll. Alapvető küldetésünknek tekintjük, hogy az általunk gyártott termékekkel a lehető legteljesebb élet elérését biztosítsuk a mozgáskorlátozott személyek számára, valamint hogy hozzásegítsük őket az esélyegyenlőség megteremtéséhez. Ezért is bővítjük folyamatosan a termékpalettánkat kiváló minőségű, modern, egyedi igényeknek megfelelően kialakított segédeszközökkel.
A piacon kialakult intenzív versenynek köszönhetően a társaságunknak nyitottnak és képesnek kell lennie a folyamatos előrelépésre és megújulásra.
Ebben az új helyzetben fontosnak tartjuk stratégiánk olyan irányú átalakítását, hogy nemcsak a fogyatékkal élők és a velük esetlegesen egy háztartásban élők problémáira nyújtsunk segítséget, hanem szeretnénk a köztéri, nagy forgalmú illemhelyek higiéniai problémáira megoldásokat kidolgozni.

A SANTIS KFT. egyik fő tevékenysége a gyártás, és a fejlesztés melyet a magas minőségi követelmények folyamatos biztosítása végett új, magas szinten képzett szakembergárda és a gyártóeszközök folyamatos bővítésével tudunk elérni. Termékeink 100%-ban saját fejlesztésűek, cégünk szellemi tulajdona. A gyártási, és fejlesztési tevékenység a debreceni telephelyünkön történik.
Másik fő tevékenységünk a kereskedelem, amelyet Magyarországon a debreceni telephelyünkön koordinálunk. A külföldi értékesítés Európa számos országában működő partnerkapcsolataink révén működik. Rendszeresen részt veszünk kiállításokon és konferenciákon kiállítóként, és előadóként, valamint figyelemmel kísérjük a külföldi rendezvényeket is; ahol számos új tapasztalatokkal információkkal tudunk gazdagabbak lenni, és stratégiánkat ehhez mérten kialakítani.

A piacon való részvételünk

- Külföldön: Saarbrückenben, Rummelsbergben, Bischoswerdaban, Lauingenben, Dillingenben, Brakelben, Münchenben, Augsburgban, Hochaltingenben, Hamburgban, Markdorfban, Berlinben van referenciánk. Továbbá a Benelux államokban több kórházzal, rehabilitációs intézménnyel állunk kapcsolatban, hiszen ott a mozgásukban korlátozott emberek, az idősek is átlagban magasabb életszínvonalon élnek, mint hazánkban, illetve az egészségügy is némileg könnyebben valósíthat meg beruházásokat. Ezen kívül Ausztriában Bécsben, Svájcban Cham, illetve Kerpen városában, a Benelux államokban pedig Amsterdamban van kapcsolatunk.

- Belföldön: A KEVIÉP Kft-vel a debreceni Főnix Csarnokot, a Debreceni Sportuszodát, a Kölcsey Művelődési Központot, a Modemet, a Lyceum Szállodát, a Debreceni Repülőteret szereltük fel szaniter termékekkel. Telepítettünk ki termékeket a Felső-Szabolcsi Kórházba Kisvárdára, a hajdúszoboszlói Hotel Silverbe és a Debreceni Gyógyfürdőbe

SANTIS KFT:
Minden jog fenntartva 2023
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!